Σκανάρετε με smartphone για να αντιγράψετε την διεύθυνση
Qr Code

Μεταθέσεις - Αποσπάσεις

Οι πίνακες είναι επικαιροποιημένοι μετά την εξέταση των ενστάσεων

Τα λειτουργικά κενά και οι υπεραριθμίες Δ/νσης Δ.Ε Ηλείας για το διδακτικό έτος 2017-2018, πιθανόν να ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Παρακαλούνται οι εκπ/κοί :

·         Που είναι λειτουργικά υπεράριθμοι

·         Που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ

·         Οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ

·         Οι αποσπασμένοι στο εξωτερικό, η θητεία των οποίων έχει λήξη

·         Οι εκπ/κοί που επιθυμούν να αποσπαστούν εντός ΠΥΣΔΕ

·         Οι εκπ/κοί που επιθυμούν να καλύψουν διδακτικές ανάγκες Σχολικών μονάδων ΣΜΕΑΕ, Τ.Ε. και παράλληλης στήριξης Δ.Ε. Ηλείας

·         Οι νεοδιόριστοι

 

να παρακολουθούν την ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ.Ε. Ηλείας: http://dide.ilei.sch.gr., προκειμένου να υποβάλουν σχετική αίτηση τοποθέτησης, εντός της προθεσμίας που θα ορίζεται.

Ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από 13-12-2018 μέχρι και 17-12-2018 με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους

 • αυτοπροσώπως
 • με μέηλ στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • με φαξ στον αριθμό 2621360563
 • ταχυδρομικά στη διεύθυνση
  ΔΔΕ Ηλείας
  Μανωλοπούλου 31 - Διοικητήριο
  27131 Πύργος

Αφορά μόνιμους εκπαιδευτικούς των ΕΠΑ.Λ. των κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ80 έως ΠΕ90, ΤΕ01 και ΤΕ02

Προσοχή: η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 3/8/2018

Συνημμένα
Download this file (127956_Πρόσκληση_ΟΥΜ_Απόσπαση_Διάθεση_2018_signed.pdf)Πρόσκληση Μαθητείας273 kB

 

 

Σύμφωνα με το από 28/8/2017 Email του ΥΠΠΕΘ, ''Mετά την ανακοίνωση της β’ φάσης αποσπάσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και προκειμένου η Κ.Υ. του ΥΠΠΕΘ και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να μην κατακλύζονται από ερωτήματα και αιτήματα, σας ενημερώνουμε ότι το ΟΠΣΥΔ θα είναι ανοιχτό από την Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 για την καταχώριση νέων αιτήσεων και ανακλήσεων απόσπασης για σοβαρούς λόγους, καθώς  και ενστάσεων και επανεξετάσεις αιτήσεων απόσπασης.

 

Επισημαίνεται ότι αιτήματα που θα υποβληθούν εγγράφως ή με φαξ/ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν θα ληφθούν υπόψη σε ενδεχόμενη επόμενη φάση αποσπάσεων.''

 

Σας επισημαίνουμε ότι:

 • οι αιτήσεις μεταθέσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://teachers.minedu.gov.gr στο διάστημα 5-11-2018 έως 22-11-2018 ώρα 15:00. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.
 • Τα συνημμένα δικαιολογητικά των αιτήσεων αποστέλλονται στη ΔΔΕ Ηλείας μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση dideilei<at>sch.gr σύμφωνα με τις οδηγίες που περιέχονται στην εγκύκλιο.

Σας ανακοινώνουμε τους πίνακες αιτήσεων μετάθεσης για τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Ηλείας και για τις κατηγορίες:

 • Απο περιοχή σε περιοχή
 • Σε Σχολεία διαπολιτισμικής εκπαίδευσης
 • Σε Καλλιτεχνικά σχολεία
 • Σε Μουσικά σχολεία
 • Σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ

Οι τυχόν ενστάσεις θα υποβάλλονται ενυπόγραφα από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες από 8-12-2017 μέχρι και 14-12-2017 στη Δ/νση Δ.Ε. Ηλείας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ ή στο πρωτόκολλο)